Nordsjö Idé & Design

Meny

Julfint i sovrummet

Förra veckan tog jag äntligen tag i den där kransen. Jag köpte mig en bunt med eucalyptus, började binda på min rejäla stålring och det var klart på mindre än fem minuter. Så väldigt enkelt och fint julpynt om ni frågar mig.
 
Kransen fick sitta på väggen i sovrummet, men insåg snabbt att det där kommer inte att funka med en vild ettåring så snart hade vi haft torkade blad i hela sängen om jag inte hunnit inse faran, hehe. Jag lyckades iallafall fånga kransen på bild innan den blev flyttad och på mannens nattduksbord blev det också lite julfint med en rumsgran och några kottar. Har ni julpyntat massor?
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka gärna på det lilla hjärtat längst ner <3
 
Foto: Sofia Sjöberg
 
Om Sofia

Sofia tipsar om heminredning, roliga pyssel, inspiration och annat som är bra att veta.

Visa alla inlägg av Sofia
Information om cookies

Den här webbplatsen använder cookies för att lagra information på din dator. Vissa av dessa cookies möjliggör webbplatsens funktioner medan andra hjälper oss att förbättra webbplatsen genom att ge oss en inblick i hur den används. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du att vi använder cookies.


Nej, ge mig mer information