Hem / Inspiration / Kulörinspiration

Kulörinspiration

Från klassiskt till modernt – kulörinspiration från Nordsjös paletter

Inspireras av Nordsjös nya  Ambiance-kulörer! Paletterna är uppdelade i olika teman, från modernt samtida till lyxigt klassiskt. Här har vi valt ut några kulörer som vi tycker är lite extra fina!

Timeless Neutrals – ett säkert val som alltid fungerar

Den neutrala kulörpaletten är stilren och håller över tid. Kulörerna passar i stora såväl som små rum. Tidlösa kulörer passar bra i vardagsrummet, harmoniserar lätt med inredningen och skapar en avslappnande atmosfär.

Nordsjö Wild dove

Nordsjö Restful Sarcelles

Nordsjö Bakery Brown

Modern Heritage – Ger en lyxig karaktär till ditt hem

Med kulörerna i paletten Modern Heritage skapar du ett rum med en verkligt lyxig karaktär. De smälter väl in i den klassiska stilen och art deco och passar bra i vardagsrum. Klassiska kulörer ser också bra ut i både sovrummet och på kontoret.

Nordsjö Dazzling Narvik

Nordsjö First Violin

Nordsjö Camouflage green

Sustainable Future – kulörer inspirerade av naturen

.

Sustainable Future-kulörerna är inspirerad av naturen. Kombineras dem gärna med naturlig grönska och förbättra välbefinnandet i hemmet! Naturinspirerade kulörer hjälper dig att skapa en mysig atmosfär.

Nordsjö Deep Rochefort

Dark Valence

Nordsjö Green tea

För ett mycket vackert slutresultat

Utmärkande för färgerna Nordsjös Ambiance-kollektion är dess rika kulöråtergivning, en mycket vacker finish och en fantastisk täckförmåga. I Ambiace-serien finns väggfärg, takfärg och snickerifärg.

Köp här.