Hem / Tjänster / Hemfixarna

Låt ett proffs göra jobbet – Vi hjälper dig hitta målare

Ska du måla om och fräscha upp ett rum hemma? Visst är det roligt att måla men ibland är det skönt att anlita ett proffs! Nu hjälper vi dig inte bara med inspiration och marknadens bästa produkter utan även att hitta och boka en målare. Genom vårt samarbete med Hemfixarna får du fast pris på mindre måleriarbeten hemma. Med oss får du all hjälp du behöver!

Hemfixarna finns i hela Sverige och jobbar tillsammans med målare nära dig. Förutom ett fast pris får du även garantier och kunnig kontakt med kundtjänsten alla dagar i veckan. Självklart får du ROT-avdrag på hela arbetskostnaden och all fakturering och administration från ett och samma bolag. Du kommer även ha direkt kontakt med din målare och ni tillsammans bestämmer tiderna då arbetet skall utföras.

Bygg din offert själv eller få proffshjälp

Antingen låter du en av experterna på Hemfixare hjälpa dig med detaljerna kring ditt måleriprojekt eller så använder du prisberäkningsformuläret på hemsidan. Valet är ditt men du kommer alltid få en skriftlig sammanställning av vad som ingår i projektet.