Nordsjö Idé & Design

Meny

Dan före dan före dan före dan

Yes, nu är det nära – på söndag är det Julafton. Galet vad fort tiden går! Och snart börjar jag jobba igen och mannen skall vara hemma med Klara i 6 månader. Yääj!

n

 

n

Ligger lite efter med adventsljusen så jag passar på att tända det tredje ljuset medans Klara sover och jag njuter av en kaffe framför lite jobb vid datorn.

n

 

n

Har ni köpt alla julklappar än då? Jag har faktiskt några enstaka kvar så jag ska försöka ge mig ut under dagen och fixa det sista. Vi har julen här hemma i år så de närmsta dagarna skall det städas, läggas in sill och försöka bocka av lite på vår “to-do-list”.

n

 

n

Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat här nedanför, Tack! <3

n

 

n

n

n

 Foto: Sofia Sjöberg

n

</div

Om Sofia

Sofia tipsar om heminredning, roliga pyssel, inspiration och annat som är bra att veta.

Visa alla inlägg av Sofia
Information om cookies

Den här webbplatsen använder cookies för att lagra information på din dator. Vissa av dessa cookies möjliggör webbplatsens funktioner medan andra hjälper oss att förbättra webbplatsen genom att ge oss en inblick i hur den används. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du att vi använder cookies.


Nej, ge mig mer information