Vi håller för närvarande på med underhållsarbete på sajten, vi ber om ursäkt för eventuella problem.
Hem / Om oss / Om Nordsjö Idé & Design

Om Nordsjö Idé & Design

Att prata erfarenhet, hög service och kunskap i teorin är enkelt. I praktiken ställer det helt andra krav. Det är därför du ska välja oss på Nordsjö Idé & Design. Där andra bara lovar, lever vi som vi lär. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter från kända varumärken och ett heltäckande sortiment med allt du behöver för ditt projekt. Dessutom får du alltid den hjälp och service du behöver för att nå önskat resultat. Ta del av all vår kunskap och erfarenhet – i praktiken. Det är det vi kallar ”Riktig hjälp. Riktig kunskap”.

Våra ledord

Kunskap, kvalitet och engagemang är ledord i vår verksamhet. Personalen i våra butiker får kontinuerlig utbildning i allt som rör produkter, teknik, service och trender med mera.

Vi jobbar med kända varumärken som borgar för kvalitet. Våra leverantörer, som kan sina produkter bäst, hjälper oss att vara uppdaterade på kvaliteter, nyheter och hur de ska användas för att ge ett optimalt resultat. Du kan därför känna dig trygg med dina produktval hos oss.

Kontakt huvudkontor

Om du har några frågor eller funderingar kring Nordsjö Idé & Design kan du maila oss. Klicka här för att skicka ett mail till oss.

Kontakta en butik

Vi har butiker över hela landet. Vill du kontakta en specifik butik? Du hittar kontaktuppgifter till alla våra butiker här.

 

Välkommen till Nordsjö Idé & Design!