Nordsjö Idé & Design

Meny

Årets kulör 2019 från Nordsjö – Spiced Honey

 

Upptäck hur du får ett välkomnande hem

Färgexperter från Nordsjö har valt en kulör som återspeglar den positiva tidsandan. Spiced Honey är en varm bärnstenston med inspiration från honungens skönhet och mångsidighet. Spiced Honey kan vara rogivande, lugnande, mysig eller livfull, beroende på vad den kombineras med.

Kulören Spiced Honey är en varm bärnstenston med inspiration från honungens skönhet och mångsidighet. Det är ett modernt val som passar en mängd olika livsstilar och inredningar.

En verkligt mångsidig nyans

Spiced Honey är oerhört mångsidig och kan kombineras med olika färger för att skapa en rad olika resultat, beroende på vilken atmosfär du vill skapa i ditt hem – från rogivande och lugnt till mysigt eller livfullt. Här bidrar den med en avspänd känsla av elegans i ett modernt kök.

Kulörer på bilden:
E4.22.49 / Spiced Honey
F0.06.64
D8.06.74
A3.20.13

Skapa din perfekta stämning

Spiced Honey kan, med sin eleganta gyllene ton, inspirera en ny känsla av värme i vilket rum som helst. Den är så användbar att den fungerar perfekt med en lång rad andra nyanser, från jordiga, neutrala toner till effektfulla ljusa färger – för att skapa den stämning som passar din stil.

Kulörer på bilden:
D8.06.74
F0.06.64
E4.22.49 / Spiced Honey
A3.20.13

Kompletterande kulörer

Spiced Honey kan kombineras med mjuka pastellfärger för att skapa ett fridfullt rum, rikt pigmenterade röda och grönblå nyanser för ett avkopplande rum eller intensiva ljusa färger för att skapa en energigivande miljö. Här har vi använt dess gyllene toner med dämpade gråa och rosa nyanser för en avspänd men ändå chic atmosfär.

Kulörer på bilden:
MN.00.86
D8.06.74
E4.22.49 / Spiced Honey

Colour Tester

Det är alltid en god idé att provmåla en del av väggen för att se hur kulören passar i just det rum man planerar att måla om. Det är mycket som kan påverka en kulör och den kan ändra utseende beroende på vilka andra kulörer som finns i rummet på olika inredningsdetaljer och golv, samt det naturliga ljusinsläppet och belysning.

Vill du se om kulören Spiced Honey passar hemma hos dig? Provmåla kulören med Colour Tester som har en innovativ förpackning med färg och mini-roller i ett. Klicka hem ditt färgprov – Colour Tester direkt till dörren här – https://colour-tester.nordsjo.se.