Hem / Hitta butik / Om butiken

Sandholms Färg & Golv

Nordsjö Idé & Design Smedmästarevägen 3

579 32 Högsby.

Väganvisning

Öppettider

Vardag

7:00-17:30

Lördag

9:00-13:00

Nationaldagen 6/6

Stängt

Om butiken

Välkommen till en butik där du kan få hjälp med det mesta i ditt hem! Vi är förutom Nordsjö Ide & Design även Bolist och Electroluxshop butik!

Här hittar ni vårt Bolist sortiment: www.bolist.se

Här hittar ni vårt Electroluxshop sortiment: www.electroluxshop.se

Vi har ett mycket brett sortiment. Hos oss köper du allt från regel till tapet när du renoverar och går din tvättmaskin, kaffebryggare eller dammsugare sönder så köper du en ny hos oss.

Vi har färger för alla önskemål och behov, liksom tapet, golv och kakel i långa banor. Vi arbetar med kända varumärken tex Finja betong, Benders, Rockwool, Moelven, Södra, Kurt Lagergrens Trävaru, Jotun, Nordsjö, Electrolux, Boråstapeter, Duro, Sandberg mfl

Våra skickliga hantverkare kan hjälpa dig med din renovering.

Vi hjälper dig!

Måleri
Vi utför alla slags måleriarbeten. Våra duktiga målare har många års erfarenhet av yrkets olika delar. Vi har bland annat arbetat med renovering av kyrkor och vi arbetar mot både privatpersoner, företag och kommun. Vi är även medlemmar i Måleriföretagen.

Golv, våtrum
Våra golvläggare har bred utbildning och därför kan vi utföra alla slags golvarbeten såsom läggning av plastmatta, parkett, laminat, slipning av trägolv m.m. Vi utför även arbeten i våtutrymmen som plattsättning och montering av våtrumsmatta. Vi är GVK-auktoriserade.

Snickeri
Vi har även snickare som kan hjälpa dig med allt från köksrenovering till att bygga en altan! Ring oss så berättar vi mer.

 

Vi är återförsäljare av Scandbio Pellets.

Vi säljer fiskesaker från Abu och fiskekort.

Vi säljer Pilen Cykeln. Bygg din egen cykel på www.pilencykel.se

Vi har en hyresdepå med maskiner från Gustafssons maskinuthyrning & hydraulservice AB i Oskarshamn.

GDPR

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter här.