Marstrand 2951

Artikelnummer 2951BT

Produktinformation


Samtliga tapeter från Eco Wallpaper och Boråstapeter är fria från PVC, tungmetaller och miljöskadliga ämnen. Samtliga färgsystem är vattenbaserade. Tapeterna kan användas i samtliga utrymmen förutom våtutrymmen. Beräknad livslängd för tapeten är 10–15 år. Tapeterna kan återvinnas som energi vid förbränning. De restfärger som blir vid produktion återanvänds. Inget tapetspill räknas som miljöfarligt avfall. För att kunna uppnå erforderlig tapetstyrka samt Eco Wallpapper och Boråstapeters kvalitetskrav ingår inte återvunnet material i tapeterna. Eco Wallpaper och Boråstapeters utsläpp av lösningsmedel underskrider rådande gränsvärden för krav på koncessions- tillstånd enligt miljöskyddslagen.

Boråstapeter

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Saltstänkt möte mellan västkust och ostkust

Kollektionen Marstrand ger en härlig känsla av båt- och skärgårdsliv och består av genomgående ljusa färger som vitt, beige, blått och rött. Välj bland vackra mönster och motiv med antika inslag.


  • Kollektion: Marstrand
  • Utförande: Non Woven
  • Längd: 10,05 m
  • Bredd: 53 cm
  • Mönsterpassning: 0 cm
  • Lim: Vävlim, non-wovenlim
Har du några frågor om produkterna är du alltid välkommen att kontakta din butik!