Skonare_uteliv_miljobild

Skönare uteliv

Äntligen börjar våren kännas i luften och vi kilar ut i trädgården och plockar fram utemöblerna. Det är nu det sköna utelivet tar fart! Visst är det en del att fixa med vårstädningen och det kan vara svårt att veta vilken målartvätt, olja eller färg som passar till just din altan eller dina utemöbler. Lugn, vi hjälper dig hela vägen med goda råd, rätt verktyg och produkter!

Välkommen in till butiken och upptäck kampanjpriser på mängder av utomhusprodukter!

Lokala avvikelser kan förekomma.

En enkel lösning

Vårstäda trädäcket med rätt rengöringsprodukter och förhindra påväxt och mögelangrepp. Det kan ta lite tid, men det blir ett slutresultat som du kan glädjas åt länge. Japes Grön-fri är en enkel lösning mot påväxt av alger, lav och mögel. Perfekt mot påväxt på taket.

SkonareUteliv_EnEnkelLosning

Välkommen ut i solen!

… men kom ihåg att solskydda både dig och terrassen! Ge gärna uterummets träytor ett gott förarbete och några lager av skyddande olja, som till exempel Tinova UV Super Terrace. Oljan går att få i många vackra kulörer! Altanen, trädäcket eller utemöblerna kan hålla sig fina i många år och bjuda på många härliga stunder i trädgården!

SkonareUteliv_tinova

Låt våren flytta in

Det gäller at ta hand om insidan också! Bjud gärna in naturen med en färgpalett som plockar upp kulörer från naturen. Med både färg och tapeter kan du ge hela rummet ett stort lyft. Har du sett att Intrade har många vackra tapeter med vårfåglar på? Välkommen in i din butik och upptäck våren!

SkonareUteliv_LatVarenFlyttaIn