Nordsjö Idé & Design

Meny

Kaninlampan från ByOn

Redan när jag såg den här kaninlampan för första gången så tänkte jag att den där måste vi ha i Klaras rum, den är så underbar! Sagt och gjort, jag klickade hem den och några dagar senare så stod den där i hennes rum. Jag fullkomligt älskar den, vi har lite djurtema i hennes rum och det kan hända att jag snöat in lite på kaniner faktiskt, hehe.
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka gärna på det lilla hjärtat längst ner, Tack! <3
 
 Foto: Sofia Sjöberg
Om Sofia

Sofia tipsar om heminredning, roliga pyssel, inspiration och annat som är bra att veta.

Visa alla inlägg av Sofia
Information om cookies

Den här webbplatsen använder cookies för att lagra information på din dator. Vissa av dessa cookies möjliggör webbplatsens funktioner medan andra hjälper oss att förbättra webbplatsen genom att ge oss en inblick i hur den används. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du att vi använder cookies.


Nej, ge mig mer information