copper orange kulörer 2015 kopparvas

Årets färg 2015

Varje år väljer vi ut en kulör som är navet i de inredningstrender som kommer. I år har kulören en varm och härlig orange kopparton – Copper Orange!

Samtidigt som Årets Kulör 2015 avslöjas, presenteras också fem trender inom färg- och inredning. Tillsammans bildar de ledorden ”Everyday + Finding the wonderful in the normal”.

Vi är alla olika. Vi har olika personligheter och olika stil. Detta avspeglas ofta i kläderna vi bär, musiken vi lyssnar på och i de rum som vi kallar för våra. Vi fyller våra hem med människor vi älskar, detaljer vi gillar och kulörer som faller oss i smaken. Det finns något fint i det, att kunna visa vem man är genom färg.

Årets kulör:
Copper Orange

Äntligen möts vi av ett varmt omfång av rosa, röda och orange kulörer. Det är hög tid att få våra hem att fyllas med en positiv känsla och en varm omtänksamhet. I kombination med ljust rosa, neutrala lertoner, en glimt av klargult, krispigt vitt, trä och koppar, lyser Copper Orange som allra klarast.

Bli gärna inspirerad av årets kulör och de fem inredningstrenderna. Men låt framförallt din personlighet och din historia göra ett avtryck i din omgivning. Låt det synas att du känner dig som hemma.

copper orange 2015 brons sideboard

copper orange 2015 väggfärg vaser

copper orange 2015 kök koppar

copper orange trästol 2015 fönster

Mjukt och hårt

Blanda den vackra kopparfärgade väggfärgen med hård metall för att skapa den rätta kontrasten.